Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از سمنان، سیدحسین شاهچراغ، مدیرکل آموزش فنی وحرفه‌ای استان سمنان به همراه  رؤسای مراکز آموزش فنی و حرفه‌ای خواهران و برادران شهرستان دامغان، پیرامون وضعیت آموزش‌های مهارتی در این شهرستان، با حجت‌الاسلام محمدحسن رستمیان امام جمعه دامغان دیدار و گفت‌وگو کردند.

مدیرکل آموزش فنی وحرفه‌ای استان سمنان اظهار کرد: در استان سمنان، ۱۸ مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای داریم که سه مرکز شامل مراکز خواهران و برادران دامغان و مرکز ارتقای مهارت نیروی کار شهرک صنعتی در دامغان قرار دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شاهچراغ  با بیان اینکه راه برون‌رفت از آسیب‌های اجتماعی و مشکلات مربوط به اشتغال، مهارت است، افزود: باید ذائقه جامعه را از مدرک‌گرایی به مهارت‌گرایی حرکت دهیم و این رویکرد اصلی ما در برنامه‌ریزی‌های ترویجی و آموزشی خواهد بود.

وی طرح ایجاد پارک اقتصاد دیجیتال در دامغان به منظور تقویت شرکت‌های دانش‌بنیان با استفاده از ظرفیت دامغانی‌های مقیم مرکز، برگزاری نماز جمعه در مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای برادران دامغان و تجلیل از مهارت‌آموختگان شاغل از طریق طرح و تصویب در شورای فرهنگ عمومی شهرستان را پیشنهاد داد و خواستار همکاری امام جمعه دامغان در زمینه ترویج فرهنگ مهارت‌آموزی شد.

آموزش‌های فنی و حرفه‌ای توسعه یابد

حجت‌الاسلام محمدحسن رستمیان، امام جمعه دامغان نیز در این دیدار با اشاره به اینکه یکی از مشکلات مهم جامعه موضوع اشتغال است، خاطرنشان کرد: برای تغییر نگرش به موضوع اشتغال، نیاز به تقویت جایگاه فنی وحرفه‌ای در سطح جامعه داریم و دولت مردمی نیز باید نگاه توسعه‌ای به آموزش‌های فنی وحرفه‌ای داشته باشد.

وی گره خوردن فنی و حرفه‌ای به بازار کار را بسیار ضروری عنوان کرد و گفت: باید علاوه بر تامین نیاز بازار کار به نیروی متخصص و ماهر، بازار داخلی و خارجی را نیز برای مهارت‌آموختگان با رایزنی‌های لازم فراهم کرده و در صورت وجود نقص قانونی، از نمایندگان مجلس کمک گرفت.

امام جمعه دامغان اظهار کرد: فنی و حرفه‌ای نگرش به شغل را از مدرک علمی و حوزوی بیرون آورده و متوجه مهارت و تخصص می‌کند.

مهدی زینتی، رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای برادران دامغان نیز در این دیدار با بیان اینکه ۹۵ حرفه در ۱۰کارگاه آموزشی این مرکز به مهارت‌آموزان ارائه می‌شود، گفت: از ابتدای سال ۹۹ تاکنون، یک هزار و ۵۵۰ نفر  به صورت مجازی و حضوری از طریق این مرکز آموزش‌های مهارتی را فراگرفته‌اند.

وی همچنین ایجاد کارگاه صنایع چوب و توسعه کارگاه آسانسور را از جمله برنامه‌های مهم توسعه‌ای مرکز آموزش فنی وحرفه‌ای برادران دامغان، عنوان کرد.

سمیرا خلیل‌نژدای، رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای خواهران دامغان نیز در این نشست از ارائه آموزش‌های مهارتی به یک هزار و ۱۸۷ نفر از ابتدای سال ۹۹ تاکنون خبرداد و افزود: پنج کتاب توسط مربیان این مرکز تألیف و در نوبت چاپ و انتشار قرار دارد.

انتهای پیام/۷۴۰۰۷/ز/م/

منبع: فارس

کلیدواژه: آموزش اشتغال مهارت استان سمنان فنی و حرفه ای دامغان اقتصاد دیجیتال مدرک گرایی مهارت گرایی مرکز آموزش فنی و حرفه ای امام جمعه دامغان برادران دامغان فنی وحرفه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۳۱۸۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعطای وام به کسب و کارهای فعال در سکوهای داخلی

به گزارش خبرنگار مهر، محمد خوانساری رییس سازمان فناوری اطلاعات ایران در شبکه اجتماعی ویراستی در خصوص اعطای وام به به کسب و کارهای فعالی در سکوهای داخلی گفت: با توجه به آئین نامه «حمایت از سکوها و کسب و کارهای اقتصاد دیجیتال» اعطای وام به کسب و کارهای حقیقی، حقوقی و صنفی فعال روی سکوهای داخلی مشمول انجام می‌شود.

وی افزود: مبلغ این وام حداقل ۲۰۰ و حداکثر ۵۰۰ میلیون تومان با سود ۱۵/۳۳ و ۶ ماه تنفس خواهد بود.

خوانساری در ادامه تصریح کرد: مشمولان فعال در این بخش از اقتصاد دیجیتال می‌توانند به سایت https://۱۶۴۹.ir مراجعه برای دریافت این وام اقدام کنند.

وی در پایان گفت: امیدوارم این اقدام، زمینه ساز دریافت خدمات مورد نیاز مردم بر بستر سکوهای داخلی و افزایش رضایتمندی ایشان را فراهم کند.

کد خبر 6099109 هنگامه فروغی

دیگر خبرها

  • ایجاد ۴۷ هزار شغل مستقیم با راه‌اندازی منطقه آزاد اینچه برون
  • اجرای طرح آموزش هر شهرستان یک روستا در هرمزگان
  • ایجاد اشتغال پایدار در گرو فراگیری آموزش های مهارتی است
  • حرفه‌آموزی به جای مدرک‌گرایی در دستورکار دولت است
  • اظهارات رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان کرمان در مورد بورسیه صنعتی دانشجویان
  • آموزش چهار هزار و ۹۰۰ مهارت آموز درهرمزگان
  • آموزش‌های جهاددانشگاهی «اشتغال محور» است
  • امتداد مهارت آموزی با مشارکت فنی و حرفه‌ای در شبکه آموزش سیما
  • اعطای وام به کسب و کارهای فعال در سکوهای داخلی
  • برنامه ریزی برای ایجاد ۲۰ میلیون پورت فیبر نوری در کشور